Colette aan het woord

Nog voor ik mijn hypnose-opleiding had afgerond, ondertussen meer dan 15 jaar geleden, droomde ik van een wand die volledig vol zou hangen met babyfoto´s en geboortekaartjes. Het was voor mij toen al een innerlijke behoefte met zwangeren te gaan werken. 2015 werd het jaar van mijn eerste zwangerschap en bevalling.

Om deze zo leuk mogelijk te kunnen beleven, deed ik samen met mijn partner mee bij een Mucha Mama hypnobirthing cursus – een zo mooie ervaring voor ons! Tijdens de zwangerschap heb ik reeds veel baat gehad aan de luistersessies om te ontspannen, contact met mijn babytje te maken en bij opkomende angsten terug vertrouwen in de lichamelijke processen te vinden. Zo natuurlijk mogelijk te bevallen was voor mij een grote wens.

De hypnobirthing cursus heeft mij geholpen om niet te nauw te denken en angstig te zijn voor de medische wereld maar integendeel open te staan voor alles wat noodzakelijk zou zijn op dit moment. Ik leerde mij over te geven. Mijn partner en ik gebruikten de leuke oefeningen om uit te wisselen welke visie wij hadden van de bevalling. Uit deze ervaring en met de aangeleerde technieken en tips wist mijn partner me perfect te ondersteunen tijdens de arbeid en persfase. Het begin van een nieuw leven was dan zo wonderbaarlijk, we genoten er heel erg van. De ervaring van de geboorte heeft ons ook kracht gegeven om ook de nieuwe uitdagingen van het moeder- en vaderschap te trotseren.

Ondertussen geef ik al sinds 5 jaar geboortevoorbereidingscursssen. Ik wil zoveel mogelijk koppels de mooie ervaring van een hypnobirthing-cursus schenken en krachtige mind tools aanleren om een verschil te maken voor zichzelf en hun kindje. Ik kijk ernaar om ook jullie te begeleiden.

Cursusdata

Antwerpen – 1 daagse cursus (9.30 – 17.00 uur)

  • Zondag 6 februari 2022
  • Zondag 27 maart 2022
  • Zondag 12 juni 2022
  • Zondag 23 oktober 2022
  • Zondag 11 december 2022

BOEK NU: € 258 all-in

 

Antwerpen – 2 daagse cursus (18.00 – 21.30 uur)

  • Binnenkort nieuwe data

BOEK NU: € 258 all-in

 

Op afspraak

  • Solocursus, zonder partner (thuis of online)

BOEK NU: € 199 all-in

 

Op afspraak

  • Solocursus privé, zonder partner (thuis of online)

BOEK NU: € 299 all-in

 

Op afspraak

  • Privécursus (thuis, online of in Wijnegem)

BOEK NU: € 379 all-in

 

By appointment

  • Privé course (at home, online or in Wijnegem)

BOOK NOW: € 379 all-in

 

BOEK NOW the private course for € 333 instead of € 379. Enter the promo code COLETTEMMUK at your registration.

Colette is onze docente in de regio Antwerpen. Zij is naast hypnobirthing

docente ook hypnotherapeut en sinds 2012 al voltijds met hypnose bezig.

Leuk om te weten: zij is gespecialiseerd in de behandeling van angsten en trauma

Ontspannende en leerrijke dag

We hebben genoten van deze ontspannende, leerrijke dag. Het heeft ons geïnspireerd om samen richting de bevalling toe te werken gebruik makend van de ontspanningstechnieken en opgedane kennis. De vrees dat het “te wollig” zou zijn was ongegrond. Colette bracht alles op een genuanceerde manier, ruimte latend voor eigen invulling van de ouders in spe. Dankjewel Colette! Najwa

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 3 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.